Styling af din butik

Kender du det…der er landet en hel palle med nye varer, der roder i butikken, og man har ikke lige den fornødne tid til at style nye oplæg i butikken.

Det kender alle vist med egen butik !!!

Jeg tilbyder styling af din butik, det kan være mindre opgaver hvor der skal laves nye oplæg til salgsborde, det kan være opgaver hvor hele butikken skal vendes rundt i forbindelse med juleudsmykning, eller bare en generel gennemgang af hvordan varerne præsenterer sig i netop din butik.

Jeg har selv haft butik de sidste 17 år, og har stor erfaring med styling af butik, og ved hvor vigtigt det er.

Kunder skal inspireres, og motiveres til køb i din butik.

Stylingen af din butik kan sammenlignes med en teaterforestilling…. Når stykket lige har haft premiere valfarter folk til, men efter et stykke tid aftager strømmen, og det er derfor vigtigt at sætte et nyt stykke på plakaten….Husk det….din butik skal være levende og det sted folk lige skal hen forbi, for at se hvad du nu har fundet på !!! 

"Styling af din butik kan sammenlignes
med en teaterforestilling"

Mod på nyt ???

Min arbejdsmetode er at vi tager et indledende møde i din butik hvor jeg hører om jeres udfordringer, om hvilke ændringer i ønsker mv. Vi aftaler hvornår stylingen skal finde sted, jeg kommer og udfører alt det praktiske og går ikke hjem før sidste produkt er sat på hylden.

Er din ”forestilling” ved at være støvet og kedelig, så ring til mig på 

tlf 20 83 98 83 

eller send mig en mail på 

info@ilgusto.dk