Butikken klar til travlhed

Nov 8, 2017

I denne travle tid er det ofte svært at nå det hele som butiksindehaver, det vælter ind med nye varer, der er travlhed i butikken, og man når ikke lige at få stylet butikken og gøre den indbydende som man gerne vil. Så rykker Il Gusto Styling ud !!! Jeg har idag været på job hos By Schøn der gerne ville have hjælp til styling af butikken, så de kunne tage sig af deres kunder og give dem den bedste service og betjening. Der blev lavet nye salgsoplæg og lidt julestemning, se med her...

Der blev lavet oplæg med ideer til julefrokost outfittet...

Der blev stylet i bourgogne farver...

Bemærk de små enkle vaser til at hænge på træet til en enkelt blomst...

Så blev der lavet et vinteroplæg med skønne varme strik, og snekranse og rensdyr...

Så blev der stylet stativer i farveorden og lavet lidt lækkert blikfang på hylden...

Endnu en fed dag på job, mangler du også kreativ bistand i din butik eller hjemme i din private indretning, så tøv ikke med at kontakte mig...

Smil

Henriette Børresen

Jeg hedder Henriette Børresen, jeg er gift med Peter, og er mor til to teenagere Emil og Josefine.

Hvordan jeg selv bor….jo jeg bor i et hus vi selv tegnede og byggede for 15 år siden, stramt og minimalistisk, men tro mig der er lavet en del om igennem årene - jeg kan slet ikke lade være….
Læs mere her

Følg med på de sociale medier, hvor du som den første vil få besked om nye blogindlæg på siden.