Efterårsvinduer hos By Schøn

Aug 27, 2017

Kalenderen viser sensommer og det vælter ind med nyheder hos butikkerne. Jeg skulle på job hos tøjbutikken By Schøn hvor der skulle styles nye efterårsvinduer. Jeg tog udgangspunkt i alle de smukke brændte farver der er repræsenteret i efterårsmoden. Hvert vindue fik sin egen farve der harmonerede med tøjet.

Malerrullen kom i aktion, felterne skaber blikfang og tøjet præsenteres super flot op af en farvet baggrund.

Jeg besøgte den lokale konservator for at låne lidt regi til vinduerne, det var et spændende besøg hvor jeg fik lov til at låne en udstoppet vædder, nogle gevirer og horn. Den flinke konservator fortalte om hans arbejde og gav indblik i en verden jeg ikke kendte så meget til, super spændende.

Klar til at gå igang med Vædderen Verner

Farvetemaet i vinduerne. (...I Silvan kan du få lavet en farveprøve til blot kr 69,- for en lille bøtte maling i lige den nuance du ønsker...så ingen undskyldning for ikke at eksperimentere derhjemme med alle de nye skønne farver...)

Her er brugt guldreol, påfuglefjer, og gevir fra konservator

I dette vindue brugte vi en karry gul farve som baggrund, pyntede med kornaks og effekter fra konservatoren

I dette vindue brugte vi den bordeaux farve, brugte en kunstig plantevæg, og nogle rammer malet i samme farve som væg

Guld citater blev sat i de farvede rammer...

I dette vindue brugte jeg en paprika farvet baggrund, en guld reol, gevirer og tørrede dunhammere

Så blev alle de fine efterårsstyles vist i vinduerne, og der har været travlhed i butikken efterfølgende.....så husk vinduerne i din butik er dit visitkort ud af til. Har du fået lyst til kreativ sparring omkring din butik, så tøv endelig ikke med at kontakte mig på tlf 20 83 98 83.

Husk du kan også besøge det inspirerende kvindeunivers By Schøn, hvor du kan shoppe tøj, skønhed-og wellness produkter, interiør og masser af andre skønne ting - ALT det kvinder elsker !!! Du kan også besøge deres webshop på www.byschoen.dk.

Smil

Følg med på de sociale medier, hvor du som den første vil få besked om nye blogindlæg på siden.