Fantastisk fotokunst Art by Stones

Jun 26, 2017

Ofte søger vi noget unik udsmykning til vores vægge, jeg har fundet den mest fantastiske fotograf - Steinar Sortland fra Haugesund i Norge. Han rejser rundt i verden og tager billeder af de ting han oplever. Hvert enkelt billede fortæller en historie i sig selv, og er ofte meget udtryksfulde, der er noget fængslende ved hans billeder som ikke kan forklares. Se blot med her...

Holier than thou

Steinar Sortland på job

Alle billeder monteres på plade og bliver leveret med afstandsstykker, så de kan hænges op med luft bag billedet, giver et meget rent og enkelt udtryk.

Den kreative fotograf rejser i hele verden, og har portrætteret folk i Kenya, Cuba og Nepal. Jeg syntes hans meget udtryksfulde billeder passer perfekt ind i den enkle skandinaviske indretning. Jeg har selv bestilt et par billeder (er ikke sponsoreret...), og er meget spændt på at modtage dem. Jeg har b.la bestilt en cubansk dame der er meget vejrbidt og rynket efter et hårdt liv, hun har nogle øjne der udstråler en hel fortælling - jeg ved lige hvor det skal hænge !!!

Er hun ikke skøn ???

Steinar Sortland kommer tæt på de mennesker han portrætterer

The Boss

En eyecatcher i din stue...

Har du fået lyst til at se mere til Steinar Sortlands fantastiske billeder kan du besøge hans facebook side her Art by Stones Photography eller sende ham en mail på steinarsortland@yahoo.com og høre om forskellige muligheder.

Smil

Følg med på de sociale medier, hvor du som den første vil få besked om nye blogindlæg på siden.