Jeg er skabsloppe...

Jul 16, 2017

Okay, jeg indrømmer det.....jeg har været på loppemarked !!! Folk der kender mig ved, at jeg er til en stilren, enkel og minimalistisk stil, men her i sommerlandet kan man godt lukke sin skabsloppe ud. Se med her og bliv inspireret, jeg fandt de mest outdatede ting, men som pludselig fik en sjov og anderledes funktion i sommerhuset.

Et eldorado for dåse elskere

Tråd og zink i lange baner

Ting fra en svunden tid

Goddag 1974..

Jeg blev grebet af stemningen, og fandt nogle ret gode fund, se med her og se hvordan mine loppefund blev stylet i sommerhuset.

Et vægt lod, bruges nu i sommerhuset som dørstopper og deko når den ikke er i brug

Det gamle afskallede vindue er cool på hylden

Sjove gamle mælke- og fløde flasker fra lokal området

Et gammelt klenodie fra en jæger pynter nu på væggen i sommerhuset

Det gamle mink bur har nu fået hæderspladsen på terrassen

Håber du har fået blod på tanden, til at besøge nogle af de mange sommer loppemarkeder der er i hele landet. Der går sport i at finde nogle sjove ting, og prutte sig til nogle gode priser. God jagt....

Smil

Følg med på de sociale medier, hvor du som den første vil få besked om nye blogindlæg på siden.