Nordic Elements - Dansk Design

Oct 4, 2018

Jeg er stolt over igennem det sidste halve år, at have været med til at designe en kollektion af mobil covers for det danske firma Nordic Elements. Firmaet har en vision om at skabe en række produkter til smartphones med udgangspunkt i nordisk design. Det har været et spændende samarbejde indtil videre med et designteam i Shanghai, som har givet mig indsigt i en international produktion.

"Nordic Elements inspired by legends, designed in Denmark and handcrafted by experts..."

Nordic Elements har lavet et samarbejde med Gabriel som leverer stoffer til de kendte design ikoner fra Arne Jacobsen og Fritz Hansen.

Gabriel har nogle af verdens bedste kvaliteter, og det har været en rigtig spændende proces med at udvælge de rigtige farver, de rigtige kombinationer.....sammenholdt med hvad der teknisk kan lade sig gøre i et stort produktionsapparat i Kina.

På besøg hos Gabriel, hvor der blev valgt stoffer
Samarbejde med designer Armand van Oord
Spændende input omkring de forskellige stoffer
Ideen bag produkterne er at kombinere det ypperste indenfor stof og træ

Alt træ der bliver brugt er FCS Certificeret, hver eneste stykke er forarbejdet i hånden, slebet og lakeret for at få den helt rigtige finish.

Hver enkelt cover er monteret med en plastik ramme som matcher stof og træ, og som er rundet af så det bedst muligt beskytter telefonen og skærmen for ridser. Der ud over er et metal emblem med logo monteret... coveret indvendigt er monteret med blød microfiber som beskytter din telefon yderligere.

Alle covers er magnestiske og passer perfekt til den ûber cool lader fra Nordic Elements

Der er ialt designet 12 forskellige styles til 6 forskellige typer telefoner, allerede nu er der stor interesse for produkterne fra hele verden og det bliver spændende at følge produkterne på deres vej. Design processen på næste kollektion Summer 2019 er allerede igang, og det bliver spændende igen at være en del af dette spændende samarbejde.

Du kan se meget mere på www.nordicelementsdesign.com, hvor der også snart vil åbne en webshop.

Elsker mit job og alle de forskelligartede projekter jeg er tilknyttet, har du brug for kreativ sparring til din virksomhed, så tøv endelig ikke med at kontakte mig.

Smil

Følg med på de sociale medier, hvor du som den første vil få besked om nye blogindlæg på siden.