Skal du sælge din bolig ??

Sep 10, 2017

Det er vigtigt at fremhæve de gode detaljer i din bolig, det er vigtigt at vise hvilke muligheder din bolig har, det er vigtigt at vise hvorfor din bolig er unik.

Det kan jeg hjælpe dig med….ved at få nye øjne på huset, og i samarbejde med dig komme frem til de ændringer og små omrokeringer der kan føre til et hurtigt salg af din bolig.

Jeg kigger på din bolig med købers øjne, og kommer med forslag til hvad der kan ændres.

Det er også vigtigt at din bolig præsenterer sig aller flottest, både ude og inde den dag du skal have besøg af ejendomsmæglerens fotograf.

De fleste købere bliver i dag fristet af flotte billeder på ejendomsmæglerens website, dine potentielle købere skulle gerne stoppe op ved billederne af dit hus, og få lyst til en fremvisning, som kan føre til et salg.

Se med her hvor jeg har samlet en række enkle tips:

Ryd op - Rod virker forstyrrende

Flyt bilen og cyklerne - Når der skal tages billeder af facaden skal du huske at flytte bilen, cyklerne, haveredskaberne, børnenes legetøj m.v

Haven - Sørg for at der er ryddet op på alle udearealer, slå græsset og fej terrassen. Behold endelig havemøbler på terrassen og gør det hyggeligt.

Tænd op i pejsen hvis du har en, det giver en autentisk og hjemlig atmosfære. Stearinlys og friske blomster gør også underværker.

Lys - Træk persienner og gardiner fra så der kommer så meget lys ind som muligt.

Fjern cremer og tandbørster, alle dine toiletting gemmes ad vejen, men lav gerne hyggelig stemning med stearinlys og duftpinde

Red sengen og sørg for et enkelt og lækkert indtryk

Sørg for at tænde alle lamper og stearinlys, det giver godt lys på billederne og ser hyggeligt ud.

Har du brug for min hjælp til at lave små omrokeringer i dit hus, få nye øjne på din indretning, få gjort dit hjem mere enkelt, så tøv endelig ikke med at kontakte mig på tlf 20 83 98 83 og så kan vi i samarbejde få gjort dit hus helt klar til salg. Jeg har i øjeblikket samarbejde med ejendomsmægler firmaet Thorkild Kristensen, men kommer også gerne ud til dig inden dit hus er sat til salg.

Ovennævnte billeder er faktisk fra mit eget hus som i øjeblikket er til salg, så er du blevet mere nysgerrig kan du se endnu flere billeder her:

http://www.thorkildkristensen.dk/ejendom/69228/Renal-Baches-Vej-28-Hasseris-Enge-9000-Aalborg

Smil

Følg med på de sociale medier, hvor du som den første vil få besked om nye blogindlæg på siden.