Styling af bibliotek - En Egon Olsen plan

Jun 9, 2017

Jeg har fået en opgave for Frederikshavn bibliotek, som gerne vil have implementeret den maritime dna fra havnen ind i deres ungdomsafdeling på biblioteket. Som dekoratør og stylist er det en fed udfordring. Jeg har lavet en rigtig Egon Olsen plan - 1 stk optimistjolle, en redningsvest, 3 måger, en Puch Maxi, og en helt masse andre ting....

Jeg har fået kontakt til de skønneste mennesker på havnen i Frederikshavn, og der er virkelig lokal patriotisme, der er altid en der kender en, og den anden dag var jeg på besøg på Beddingen som virkelig kunne hjælpe mig med min Egon Olsen plan.

Den gamle bedding hvor der stadigvæk trækkes skibe op

Beddingen er et fantastisk sted på havnen, hvor en flok ældre fiskere, værftarbejdere og andre folk der har haft deres daglige gang på havnen, stadigvæk kan mødes og udføre et stykke arbejde og ikke mindst være en del af et socialt netværk. Jeg blev mødt af de sødeste mennesker som boblede over med historier om det der var engang, og viste mig rundt på hele området.

Beddingen har altid projekter med gamle skibe der skal vedligeholdes eller sættes i stand, og det er utroligt så meget know how der er samlet på et sted !! Ca. 75 mennesker har deres ugentlige gang på Beddingen, alt arbejde på Beddingen udføres som frivilligt ulønnet arbejde. Beddingen er også tilholdssted for Maritim Historisk Forening.

Billede dokumentation over de mange projekter de har haft på Beddingen

Det var lige før jeg forventede at møde Dynamit Harry fra Olsen Banden

De gamle beddinger bliver stadigvæk brugt til at trække skibe op til reparation.

Jeg fik rundvisning og historie om alt vi så, og det var virkelig lærerigt og meget inspirerende at høre på nogle ældre drevne folk som er SÅ passioneret om deres store interesse. Men jeg havde jo min Egon Olsen plan, så vi gik på jagt i deres gemmer på Beddingen.

Lige noget jeg kan bruge...

Jamen, altså det bliver ikke bedre...

Det er et skattekammer...

Min nye sofabåd til biblioteket - bare vent og se....

Jeg takkede af efter en virkelig sjov og anderledes dag på job, og er SÅ klar til at komme igang med det maritime projekt på Frederikshavn Bibliotek. Jeg lover I får billeder og hele historien bag, når jeg er så langt, men lige nu vil jeg vende min skrå og tage sømandskasketten på, og så komme i arbejdstøjet....Skøn weekend til jer.

Smil

Følg med på de sociale medier, hvor du som den første vil få besked om nye blogindlæg på siden.