Upgrade hos JKE Design

Mar 26, 2018

Jeg har været på job hos JKE Design i Jerslev som fremstiller køkkener og inventar til hele Europa. De ville gerne have lavet en upgrade af hele deres administration. Alle kontorer, mødelokaler, reception, kantine og udeområder bar præg af, at man havde lavet lidt forandringer igennem årene, men med tiden var det blevet en blandet landhandel uden nogen rød tråd igennem tingene. Jeg startede med at besøge virksomheden, tog en masse billeder, gik hjem og brainstormede på hvad jeg kunne forestille mig at lave af små ændringer for at ændre det samlede indtryk. Jeg har været med fra idéerne blev præsenteret, til de praktiske ting skulle udføres.

Før...var der lidt af hvert i gang arealerne imellem de forskellige afdelinger...

Før...kobolt blå lamper, kobolt blå lamel gardiner...

Efter...Alt blev malet hvidt, nye hvide lamper monteret, gulvet slebet og ludbehandlet

Efter....nye flotte fotostater med produkter fra JKE blev brugt på væggene, et par nye puder....og et mere enkelt udtryk

Efter...lidt friske forårsgrene, lidt stearinlys, og den hjemlige hygge er også på kontoret...

Før...Hele ude området bar præg af slitage, alger og var ikke særlig imødekommende...

Før...Et cykelstativ og en koboltblå krukke var hvad der bød kunder og personale velkommen...

En tur på den lokale planteskole...

...og en masse skønne kurve plantet til...

Efter...der blev indkøbt borde/bænke til ude området, der blev plantet nye forårskrukker, der blev stillet solcelle udelamper som kan give lidt lys i de mørke timer...

Efter...det ser lidt mere indbydende ud, der skal ikke så meget til at ændre et indtryk !!!

Før...kantine området med bøge stole med koboltblå hynde

Før...kantine...

Efter...der blev indkøbt nye sorte stole, nyt lyst trægulv, nye sorte Strap lamper, der kom blomster på bordet og en enkelt serviette holder....meget mere enkelt og stilrent udtryk

Før...I indgangspartiet hængte et par gamle billeder, men ingen vidste hvad det var..

Efter...Billederne var fra fabrikkens start, de blev fremhævet med nye sorte rammer, og en ramme med hele historien om fabrikkens start.

Efter...Der blev opsat en stor lyskasse, hvor så materialet kan skiftes efter sæson

Efter...Nye lamper og et receptionsskilt blev sat op, så gæsterne ved hvor de skal gå hen

Efter...Der blev lavet et hyggeområde i receptionen

Udstillingskøkkenet i receptionen blev stylet...

Det er de små detaljer der gør forskellen...

En indbydende og hjemlig stemning blev skabt

Før...Mødelokale var meget mørkt...

Efter...Der blev lagt nyt gulvtæppe, de mørke skabe blev byttet ud med hvide fronter, der blev malet

Efter...der blev lavet lidt mere hyggelig stemning i mødelokalet, et felt fremhæver whiteboard tavle

Efter...Der blev lavet en personlig gallerivæg med close-up billeder fra produktionen, denne væg kan udvides hele tiden

Efter....Gæsterne føler sig velkomne...

Dette var bare endnu en af de mange forskelligartede opgaver Il Gusto Styling kan hjælpe med, så har du en udfordring med din indretning, så tøv endelig ikke med at kontakte mig.

Skøn påske til dig....

Smil

Følg med på de sociale medier, hvor du som den første vil få besked om nye blogindlæg på siden.